Hagyományos és koronavilágított hirdetőoszlop

Hagyományos és koronavilágított hirdetőoszlop

A ragasztott technológiájú hirdetőoszlopok több, mint száz éves múltra tekintenek vissza. Jelentős részük a főváros, illetve a megyeszékhelyek főútvonalain, terein, a városközpontokban és a külterületeken létesített bevásárlóközpontokhoz vezető útvonalak mentén helyezkedik el.

Berendezéseinken a leggyakrabban alkalmazott méretek: A/0, dupla A/0 illetve citylight plakát.

Oszlopainkkal a legjobb hirdetési hatásfok, legmagasabb észlelési kontaktusszám a teljes plakátfelületre (9,5 m2) kiragasztott ún. teljes oszlopos hirdetésekkel, vagy a nagyméretű citylight plakátok (2 m2) kihelyezésével érhető el. Továbbá lehetőség van körkörös szalag elhelyezésére a palást alsó részén is.

A hirdetőoszlopok palástfelületére átlagosan 340×280 cm (vágott méret), melyre 8 darab A/0 méretű plakát (illetve az adott formátum méretvariációjának megfelelő plakát) helyezhető ki. Az egész oszlopos produkciók több részre tagolódhatnak, vízszintes és függőleges irányban egyaránt (leggyakrabban két vagy három függőleges részből áll).

Az éjszakai láthatóságot hagyományos hirdetőoszlopaink egy részén ledes koronavilágítás segíti.

Berendezéseink jelentős része - a betonaljzat fölött - hasznosítható lábazattal (zokli) is rendelkezik. Magasságuk 84-100 cm között változik, kerületük a palást átmérőjétől függően 360-400 cm-ig terjed (felületük 1,7-4 m2).

Természetesen a lábazati részre is tervezhető - a palásttal nem egybefüggő - produkció. Ellenkező esetben azt egyszínű makulatúrával borítjuk.

 

Plakátkiosztás